lördag 9 maj 2009

?---!---.

Daddadadadaaddaddm!!! Bloggen fyller snart 100 inlägg!. De fira vi med "firma"fest. Jag bjöd, som vanligt...Zalle hade ju "glömt" sin tomma plånbok hemma. Sen diskutera vi en eventuell utflykt å titta på Brittan.
Är man fika-ansverig så är man, då låter lättare än vad det är!

Gårdagen är egentligen ett eget kapitel, men vi va hos Jossa, där va de köner så det stod härliga till! Men Berg den dåren åkte bil han istället.. Farbror blå kom, en del panik kom, dom två försvann, en hund kom, sen gick alla, inkl dom två som nästan gjorde barn emot kylskåpet. Styrde mot Tööörg, de va precis som vanligt...fantastiskt ni vet. Men de va a lot of people där fina och ofina personer, men mest av den ofina varianten. Sen tog jag mej själv i kragen och försökte få lite klarhet i en del händelser, det gick väl rätt bra, men -- hade svårt att tro mej ibland. Men jag kan säga att om dom sakerna inte va sanna hade jag lagt av för längesen.
Efter de blev det en roadtrip, Henki blev mammsjuk och banga i sista stund..vi kom säkert fram iaf, sen sade vi adjö...jag åkte hem å sjöng för full hals "...pedal to the floor thinking of you more!" och de stämde fast mest de andra.

Det här är en myyyyycket avkortad variant av kvällen, men plats för hela kvällen finns inte.

Vi behöver stöd imorrn. Kolsvik 16.00

Välkommen till himlen, jordens tråkigaste paradis.

Feting puss på er!

5 kommentarer:

  1. Grattis till "snart 100". :D

    SvaraRadera
  2. hahahah! torsbergs taxi:P

    SvaraRadera
  3. Tack & bock=)

    TT;) at your service!

    SvaraRadera
  4. därifrån fikapengarna kommer;)

    SvaraRadera
  5. hahaha precis:D vi tackar och vi bugar för de;)

    SvaraRadera

Skriv då tjockis.