tisdag 24 februari 2009

bar

Jag har tänkt på en grej.
Smink är det är en bra eller dålig grej? För herrar alltså. Inte att vi ska använda de men, utan att vi blir lite lurade av det.
För smink är ju till för att man ska bli lite snyggare än vad man egentligen är
....am I right?
Eller är det en Så-här-snygg-kan-jag-va grej? Nu blev de genast lite rörigare!
För att de ska bli rättvist borde damer antingen aldrig ha på sej smink eller alltid ha på sej smink! Så att det inte ska bli några missförstånd liksom.
Men jag känner ändå, ska man ändå va tacksam för smink? För de som kan sin grej med å sminka sej dom är det mycket roligt å prata med å titta på. Men dom som inte riiiiiktigt lärt sej den där sista finishen dom....njaaa, va ska man säga? Dom är man nog (tyvärr) inte fullt lika tervlig mot. Men om dom hade kunnat sminka sej så..vem vet? där kanske försvann 10 miljoners arvingerskan som kunde ha hetat Ehrencrona i efternamn om hon bara kunde sminkat sej ordentligt och inte gjort som dom polska gatu töserna, som föresten alltid blir så glada när man bjuder på skjuts.

Sammanfattning: Smink är en nobel konstform som i rätt händer skapar morderna Askungar runt om i världen dag ut och dag in. Men med samma djävulska förtrollning, när natten är slut blir dom samma gamla lastbilschauförrer som dom var innan.

Nyhet!
Eriks heta tips! lektion Nr 1.
Ställ er aldrig vid trafikljus och TRO att ni har 1an i istället för 3an.
Ehummm, en kompis till mej gjorde det. När han förtvivlat tittade i backspegeln så såg han plötsligt en albino kopia på sej själv.
Bieffkterna kan bli tidernas hackigaste rivstart/nackskador. Även kraftiga svettningar förekommer under själva händelseloppet.

Jo! Att skriva orden : Hehe, mmm, omg, vgd. på msn är oförlåtligt ABSOLUT oförlåtligt!
End of discussion!

3 kommentarer:

Skriv då tjockis.