fredag 3 juli 2009

Sjukskrivar dags?

Fy fan va efterlängtad helgen är! Alarm klockan 05.15 säger det mesta. För att inte falla ihop när man kommer dit är det att helt enkelt missbruka Kaffe som gäller (ska ha en kaffemaskin när blir stor), en dag gick jag med sjukhusdropp fast med kaffe, så det rann direkt rakt ut i blodet, jag va pigg ända till klockan 07.02 på de.
Men när man har Faderskapet på samma arbetsplats är det minsann att bete sig som det så fint heter, ehehehe på tal om de! Here goes!:
*Erik och Roland skulle sätta på en platta i en (jävla-)maskin*

-Tryck på knappen med pilen som går inåt Erik.
"hmmm okej, vilken kan de va då?", tänkte erik då. erik antar då att det är den knappen med pilen som går inåt från maskinens synsätt. *Erik trycker*
SCCCCCHHHHHAAAAABRRRRRAAKKKK!!!!!!!
Maskin(jäveln) lägger ihop och jag har på känn att farsans händer snart sitter fastklistrade runt min hals samtidigt som han vrider runt den som en disktrasa.
Farsan svär på en alldeles förträfflig ramsa, och naturligtvis har han huuuur mycket som helst att göra denna dag, då kommer hans odåga till sistfödde son och pajar den viktigaste maskinen på ett alldeles sällsynt och invalidiskt sätt, två knappar att välja på + att Roland sa vilken knapp de va, slyngeln väljer fel och nu är det övertid som gäller.

(situationen löste sig när PerArne "den allkunnige" kom och erik blev utvisad till förrådet och slavgöra hela långa dagen) Thank God!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv då tjockis.