måndag 29 december 2008

Myt?

En vis man, en riktig vis man till och med, hade en gång en teori att damer/gussar/tjejer/flickor/töser dras till deras egna "paradgren" det vill säga att de dras till det de själva är bra på. Tex smarta tjejer attraheras av de smartaste killarna, snygga tjejer dras till de snyggaste killarna, dom fjantiga tjejerna till de fjantigaste killarna....osv.
Själv tror jag....njaaa. eller till en viss del. En del är ju totalt olika men det funkar ändå för dom. Dock är det en SAK som nästan alltid stämmer in. Det är nästan alltid killen som är fulare än tjejen. Inte alls många gånger en "bra" kille kommer med en ful tjej. Mer -Va fan gör hon med honom? Finns två undantag, Paren Pitt/Jolie och Beckhams..men det säger mer om Brad Pitt och David Beckham än om Angelina Jolie och Victoria Beckham (ojojojojoj).
Anledning? Kanske att killen ser sin partner som ett jaktbyte kolla-vad-jag-fick-tag-på-attityd. Medan tjejen kanske inte vill bli "bortgjord" och undermedvetet "safespelar" lite.

Vem vet? Finns nog flera som tycker att detta va idiotiskt att skriva såhär, men det är en grundpelare i denna blogg att skapa en åsikt och känslor, inte alltid bra känslor! Hoppas det gjorde det, ser framemot nästa alkoliserade person att idiotförklara mej.

Tack för kaffet!

3 kommentarer:

  1. Jag tror nog åxo på jakt-bytes anledningen, och det kan nog stämma att vi tjejer safe spelar..

    SvaraRadera
  2. Åååååh! äntligen nån som håller med! Tack Snellman!

    SvaraRadera
  3. det har du så rätt i!

    SvaraRadera

Skriv då tjockis.